Какво научих от татко

 1. Ако не правиш нещо в името на Господ, то тогава защо го правиш…?

 2. Най-много ценя верността! Не честността! Предпочитам да ме излъжат и да ми бъдат верни, отколкото да бъдат честни спрямо мен, но да ме предадат или изоставят! Ненавиждам честните  мерзавци!

 3.              Не съм чак толкова голям егоист, че да бъда влюбен!

 4. Ако обичаш много работата си, значи мразиш себе си. Ако работата ти е мисия – значи обичаш човечеството!

 5. Щастието включва само три неща-мир, любов и свобода.

 6. Единствената болест, която може да ти отнеме щастието, е ДЕПРЕСИЯТА!

 7. Не можеш да бъдеш щастлив и егоист!

 8. Ако имаш и съвсем малко вяра, НИКОГА няма да се притесняваш!

 9. Най-деструктивните и деградивни хора в света, спиращи развитието на човечеството и пречещи на всякаква работа, са ПРИНЦИПНИТЕ хора. Всъщност, зад големите принципи се крият дребни души.

 10. Един човек може да бъде изключително силен в едно нещо и смешно слаб в друго.

 11. Ако осъзнаеш колко време губиш, ще изпаднеш в шок. Другите загуби в живота ще ти изглеждат смешни. Мислиш си, че имаш достатъчно време, но не е така. Може би едно от най-важните неща е как ще си организираш времето!

 12. Когато някой друг ти говори, не можеш да чуеш какво ти говори БОГ.

 13. Най-важното нещо е да си щастлив днес! Това, че си бил щастлив някога, не те ползва. Това, че ще бъдеш щастлив утре – кой знае?

 14. Ако не бяхме лениви, щяхме да сме велики!

 15. Ако тези, които отделят пари за въоръжаване, отделят парите за мир и решаване на социални конфликти, никога няма да има война.

 16. Статистиката е безмилостна!

 17. Напълно е възможно това, което ти изглежда най-страшно, всъщност да е най-хубавото нещо, което може да се случи в живота ти.

 18. Най-големият враг на човека е алкохола. Може би след време ще станат наркотиците!

 19. Сексуалното привличане е това, което движи света напред. Цялата цивилизация е създадена заради секса. Съзнателно и несъзнателно, ние правим всичко, за да се харесаме на противоположния пол. С възрастта нашата потентност намалява, съответно намалява и желанието ни да правим каквото и да било.

 20. Това, какъв ти изглежда света, зависи от това, каква музика слушаш в момента!

 21. Тръгвам да изкачвам Еверест. Въжетата ще ги търся по пътя.

 22. Не искам да съм зает, искам да съм плодотворен.

 23. Най-великият смисъл на човешкия живот е да се проповядвар Божиите мир и любов. С какви средства – сам си избираш. Не мога да намеря друга смислена причина да се живее.

 24. Направиш ли компромис -губиш! Направиш ли жертва – печелиш!

 25. Напълно сигурен съм, че Бог ненавижда…..религиите.

 26. Силните ще правят добри дела, включително и за слабите, но ще бъдат оплюти от жестоките, на които ще повярват глупавите!

 27. Господ е много повече с мен, отколкото аз съм със себе си!

 28. Няма как, ако Бог ти е простил греховете, да изпитваш вина. Или вярваш, че Бог ти е простил и си изпълнен с мир и любов, или не вярваш и изпитваш чувство за вина. Не се опитвай да си изкупиш греха. Не можеш. Ако можеше, Бог нямаше да изпрати Сина си на такава жестока и мъчителна смърт заради твоите грехове.

 29. Ако искаше да научите нещо лошо за успелите, попитайте неуспелите!

 30. Най-добре се чува гласът ти, когато говориш от високо. В този случай славата, парите, властта и влиянието вършат работа!